Relocation a Andorra

Traslladar-se a Andorra és una de les opcions més atractives per a molts professionals, nòmades digitals, empresaris i grans patrimonis. Si estàs buscant un servei de relocation a Andorra amb totes les facilitats, WIT pot ajudar-te.

Traslladar-se a Andorra de manera fàcil ara és possible

WIT facilita tots els tràmits i procediments necessaris per a traslladar-se a Andorra amb totes les garanties.

El despatx compromès amb tu

Oferim solucions personalitzades per a qui vulgui traslladar la seva residència i establir-se a Andorra. Contacta amb nosaltres i descobreix tot el que podem fer per tu.

Què inclou el nostre servei de residència?

L

Llar

F

Família

S

Servei de sortida

T

Trasllat i Oci

C

Consergeria

D

Desenvolupament professional

Viure a Andorra, ho fem senzill.

Gràcies a WIT, viure a Andorra és més senzill per a les persones interessades. Si estàs en aquest grup, podem ajudar-te a aconseguir-lo.

El Principat d’Andorra gaudeix d’una política fiscal menys agressiva amb el contribuent que els seus països limítrofs, Espanya i França.

Per exemple, el tipus màxim d’IRPF és del 10% per al tram de rendes de més de 40.000 €, i el IVA (anomenat IGI) és del 4,5% sobre el valor final de venda.

Molt més que una fiscalitat atractiva

Andorra és un dels països amb millor qualitat de vida del món. La seva ubicació privilegiada, serveis de primera qualitat, oferta cultural i seguretat converteixen al Principat en un dels destins preferits per a fixar la residència a molts professionals o inversors.