Som el teu despatx per tramitar la teva autorització de residència a Andorra

El nostre equip de professionals, establert a Andorra, compta amb l'experiència que necessites per a tramitar la teva residència, passiva o activa, al Principat. Agilitza processos i gestions.

Què inclou el nostre servei de sol•licitud de residència a Andorra?

El despatx compromès amb tu

Oferim solucions personalitzades per a qui vulgui traslladar la seva residència i establir-se a Andorra. Contacta amb nosaltres i descobreix tot el que podem fer per tu.

3 raons per a confiar en WIT per a traslladar la teva residència

Experiència

El nostre equip està format per professionals amb més de 10 anys d’experiència en aquesta mena de gestions amb amplis coneixements de la legislació andorrana.

Localització

El nostre despatx està a Andorra la Vella. Tant si vols reunir-te amb nosaltres presencialment, com si busques una gestió telemàtica, t’ho posem fàcil.

Compromís

Ens comprometem amb tu i el teu projecte vital. Posem a la teva disposició tots els nostres experts perquè els tràmits siguin el més còmodes i àgils possible.

Experts en tramitar residències actives i residències passives a Andorra

En la legislació del Principat trobem dos tipus de residència, l'activa i la passiva.

Ra

Residència activa a Andorra

El permís de residència activa és aquell que permet viure i treballar al país.

És una residència ideal per a treballadors, nòmades digitals, emprenedors… que desitgin gaudir dels avantatges que aporta Andorra quant a qualitat de vida, fiscalitat i ubicació.

Rp

Residència passiva a Andorra

El permís de residència passiva a Andorra és el que facilita viure però no treballar al Principat, excepte algunes excepcions.

La residència passiva no lucrativa a Andorra, és la més sol•licitada, i requereix d’una inversió mínima de 600.000 € en béns immobles, empreses, bons, fons propis del país.

Per què fixar la teva residència a Andorra?

Traslladar la residència fiscal a Andorra comporta beneficis tributaris amb comparació amb els països veïns de l’entorn.

Andorra ofereix un marc fiscal més atractiu que els països de l’entorn. l’impost del valor afegit, IGI, és del 4,5%.
L’IRPF a Andorra estableix una exempció en els primers 24.000 euros anuals i el tipus de gravamen és del 10% per a aquelles rendes que superin els 40.000 euros.

Molt més que neu i esquí, un país per viure.

Andorra destaca per una gran qualitat de vida i seguretat, a la vegada que ofereix un marc fiscal atractiu pels empresaris:

Tots aquests elements converteixen al Principat d’Andorra en un dels llocs més interessants per a traslladar la seva residència.