Consultoria i assessoria fiscal a Andorra

Trobem la forma més fàcil i rendible perquè administri el seu negoci. L'assessorem en tots els procediments comptables, fiscals i laborals.

Quines àrees abasta el nostre servei de consultoria?

Un servei de consultoria integral perquè no hagi de preocupar-se de res

El nostre equip de professionals li facilitarà tots els procediments i tasques rutinàries per a l’administració del seu negoci a Andorra.

Comptem amb un grup de professionals que gaudeixen d’una amplia experiència en les particularitats del país.

També comptem amb el suport de professional de col•laboradors externs a nivell internacional que ens permeten respondre a qualsevol necessitat dels nostres clients.

Per què confiar en WIT i el nostre servei d'assessoria i consultoria

Experiència demostrable

El nostre equip de professionals compta amb experiència demostrable i coneixements sobre els diferents aspectes fiscals, comptables i laborals. Ens adaptem a qualsevol situació.

Incidència en el digital

Comptem amb les eines necessàries per a agilitzar les gestions mitjançant la seva digitalització. Els nostres serveis es fonamenten en ADN digital, amb un clar objectiu l’estalvi de temps per vostè.

Compromís amb el client

No pretenem ser el seu proveïdor de serveis, volem ser el seu partner. La confiança és la base de qualsevol relació comercial, i la nostra voluntat és que al seu negoci li vagi tan bé com sigui possible.

Quan el coneixement propi no és suficient

Ens convertim en el seu partner en els tres sectors claus fiscal, laboral i comptable

El nostre equip d'assessors a Andorra facilitaran qualsevol gestió administrativa o tributària.

Com podem ajudar-lo en qualitat de consultors?

Assessoria fiscal, comptable i laboral

Realitzem tot tipus de serveis d’assessoria a Andorra. Tenim la capacitat d’oferir aquest servei, donada la experiència del nostre equip humà.

Alguns dels serveis d’assessoria i consultoria més habituals són:

Business Planning

Si està pensant a constituir una societat a Andorra, o obrir una delegació al país, podem ajudar-lo en la configuració del pla de negoci.

L’experiència en el àmbit fiscal, laboral i comptable i el nostre objectiu permanent de millora i la qualitat professional del nostre capital humà, ens ha permès consolidar un despatx que respon a les necessitats de la realitat andorrana.

Servei a particulars

Comptem amb serveis dirigits a persones que, desitgen invertir o treballar a Andorra, o bé ja resideixen al Principat i busquin un millor assessorament. Alguns dels nostres serveis més destacats són:

Contacta amb nosaltres

Som el teu despatx de confiança a Andorra